Direct Answer • Key Takeaway
Alberta's Raccoon Population Has Traditionally Resided Largely in the Province's Southeast. However, in Recent Year's Raccoon Territory Has Expanded to Include Central Alberta. .. . Though Not True Hibernators, Raccoons Still Become Inactive Enough to Lose up to 50% of Their Body Weight.